Oddaje w Twoje ręce efekt mojej wieloletniej praktyki kulinarnej w kuchni wegetariańskiej, bez glutenu i nabiału. Zebrałam dla Ciebie moje ulubione przepisy, sprawdzone przez rodzinę, znajomych oraz klientów, z którymi pracowałam.
Wszystkie przepisy są wegetariańskie i bezglutenowe, bez dodatku jajek, kazeiny i laktozy oraz białego cukru.
Dla jest ten zestaw e-booków?
- dla wegetarian, wegan, fleksitarian oraz każdego kto chce wprowadzić do codziennego jadłospisu dania bez mięsa i ryb
- dla osób, które z powodu alergii lub nietolerancji pokarmowych nie mogą spożywać glutenu, pszenicy, kazeiny i laktozy oraz jajek
- dla wielbicieli dań typu “fast food”
- dla osób, które szukają pomysłów na ciepłe potrawy z sezonowych warzyw i owoców oraz rozgrzewających przypraw, w okresie jesieni, zimy i wczesnej wiosny
- dla rodziców, którzy szukają pomysłów na zdrowe przekąski dla dzieci i młodzieży
- dla każdego, kto odżywiając się zdrowo i świadomie, chce dostarczać do organizmu wartości odżywczych
- dla Ciebie!